PITKÄKARVAKERHON VAATETILAUS

Vuosikokouksessa 2011 päätettiin soft shell -takin, T-paitojen ja lippisten tilaamisesta Pitkäkarvakerhon painatuksilla. Painatuksien kuva-aihe on Pitkäkarvakerhon logosta muokattu viereinen kuva. Tavarantoimittajaksi valittiin tarjouspyyntöjen perusteella JOHA, joka vaikuttaa laadukkaalta.

Vuosikokouspaikalla kiersi jo alustava tilauslista. Hallituksessa on kuitenkin päätetty, että tilaukset pyydetään uudelleen, koska vaatteiden värisävyt ja soft shell -takin malli muuttuivat. Pyydämmekin sekä jo vuosikokouksessa tilauksen tehneitä että uusia tilaajia toimimaan alla olevien ohjeiden mukaisesti ja tekemään tilauksen Jukka Kummalalle. Aikaa tilausten tekemiselle on 15.7.2012 asti.
Sen jälkeen lähetämme tilauksen tavarantoimittajalle. Vaatteiden tuotetiedot löytyvät
alla olevasta linkistä. Esitetyt hinnat ovat maksimihintoja, jotka saattavat vielä alentua,
jos tilausmäärä nousee riittävän korkeaksi.

Tilaukset tehdään Jukalle sähköpostiin: jukka.kummala(at)gmail.com
Tilaukset ovat sitovia.

Ilmoita tilauksessasi yhteystietosi, johon vaatteet lähetetään. Voit valita lähetyksen joko postin tai matkahuollon kautta. Lähetyskulut lisätään hintaan. Vaatteet voi myös noutaa Jukalta.

Maksu suoritetaan etukäteen. Lasku lähetetään sinulle sähköpostiin. Kun olemme saaneet maksusuorituksesi, toimitamme sinulle tilauksesi. 

Ei muuta kun ahkerasti tilaamaan!

* Tilattavat kerhovaatteet