takaisin

UUSIA TUULIA

SSK:n vuosikokouksen yhteydessä pidetyssä rotukokouksessa vaihtui rotuyhteyshenkilö Saijan jättäessä pestin pitkän uran jälkeen. Olen pitkäkarvaharrastaja Kirkkonummelta. Meillä asuu miehen ja pojan lisäksi 4 pitkäkarvaista ja 1 lyhytkarvainen saksanseisoja. Kasvatan kennelnimellä Milstormin. Metsästän pääasiassa täällä kotimme lähellä, Pudasjärvellä sekä valtion mailla Lapissa. Muutama reissu tullut myös Ruotsin puolelle tehtyä. Kanalinnustus on se the juttu syksyllä, mutta käytämme seisojiamme myös pienpedoilla sekä jäljestävänä että karkottavana kuin myös passissa. Mikäpä muukaan kuin pitkäkarvainen saksanseisoja näihin hommiin loistavasti passaa! Kokeissa tulee myös koirien kanssa käytyä. Olen käynyt myös Saksassa kokeissa sekä tutustunut sikäläisiin jalostuskoiriin matkoillani. Rotu on kyllä vienyt mennessään täysin. Olkaahan yhteydessä jalostamiseen, kouluttamiseen, terveyteen, koiriin liittyen tai muuten vainkin!

Saksanseisoja-lehden rotupalstan tila on melko lyhyt, joten jatkossa päivittelemme tänne nettivisuille enemmän ja pidempiä tekstejä. Aineisto lehteä varten pitää toimittaa reilusti etukäteen, joten kerhon nettisivut tulevat olemaan aiempaa tärkeämpi tiedotuskanava. Siispä olkaahan kuulolla! Olemme myös suunnitelleet nettisivujen ulkoasun uudistamista nykyaikaisemmiksi. Lisäksi kerholle on suunnitteilla oma Instagram-tili, näistä lisää myöhemmin.

Rotukokouksessa todettiin, että vuonna 2015 on tehty laaja kysely pitkäkarvaisen omistajille, kasvattajille ja jalostusuroksen omistajille, josta saatiin arvokasta tietoa JTO:aa varten. Keskusteltiin asiasta ja todettiin, että on aiheellista tehdä uusi kysely. Päätettiin, että tätä varten kootaan työryhmä, jota lähden vetämään. Kaikki ketkä haluavat osallistua työryhmään ilmoittautukaa minulle mahdollisimman pian, niin saadaan polkaistua homma käyntiin.

Keväisin terveisin Heidi Malmström