takaisin

Saksanseisojakerhon vuosikokous 2023

SSK:n vuosikokous pidetään 15.4.2023 klo 13.00 Hämeenlinnassa, paikkana on hotelli Scandic Aulanko. Pitkäkarvaisen saksanseisojan rotukokous pidetään ennen vuosikokousta, klo 10.30 alkaen.

Rotukokouksen esityslista

Teams-yhteys

Teams-kutsu Pitkäkarvaisten roturyhmään

Napauta linkkiä liittyäksesi kokoukseen: ---kokous on päättynyt---

Jäsenistöstä tuli pyyntö Teams-osallistumisen puolesta. Rotuyhteyshenkilömme Saija Suomaa selvitti, miten kauempana asuvat pitkäkarvaharrastajat voisivat osallistua roturyhmäämme Teams-yhteyden välityksellä. Meille järjestyi oma ryhmätyötila rotukokousta varten, mikä oli Teams-osallistumisen edellytyksenä. Saksanseisojakerhon puheenjohtaja Nina Pärssinen totesi, että Teams-yhteyden järjestäminen on hyväksyttävää, mutta Teamsin välityksellä osallistuvilla ei ole äänioikeutta. Valtakirjoja ei myöskään saa käyttää roturyhmissä. Lyhytkarvaisilla saksanseisojilla on kuulemma ollut muutamana vuonna Teams-yhteys rotukokouksissa, mutta etäyhteydellä osallistuvat ovat olleet ainoastaan kuuntelijoina. Meillä pitkäkarvaporukassa myös keskusteluun osallistuminen voisi onnistua etänä. Tällaista mahdollisuutta Saija yrittää järjestää. Toivottavasti paikalle tulee silti monta osallistujaa, joille etäisyys kokouspaikalle ei ole kohtuuttoman pitkä! Paikan päällä osallistuminen on suositeltavin vaihtoehto. Suunnitelmana on, että Saija jakaa kokousmateriaalin omalta koneeltaan Teamsin välityksellä, joten myös paikalle tulijoiden kannattaa varata mukaan tabletti tai kannettava mahdollisuuksien mukaan (toki paikalla olijat voivat katsoa materiaalia myös Saijan koneelta). Linkki Teamsiin jaetaan kokousta edeltävänä päivänä. Linkki aktivoituu kokouksen alkaessa.

Toivottavasti mahdollisimman moni pitkäkarvaharrastaja pääsee paikan päälle kertomaan mielipiteensä ja osallistumaan keskusteluun!