Tulevat pentueet  *  SSK:n pentuvälityksen lista  *  SSK:n tietokanta

Pentueet, astutukset ja urostiedustelut

Näillä sivuilla julkaisemme Saksanseisojakerhon rotuyhteyshenkilön Heidi Malmströmin laatiman tietokoosteen Suomen Pitkäkarvakerhon jäsenten jalostusyhdistelmistä, varustettuna pentueen vanhempien valokuvilla. Tiedot on koottu virallisista koe- ja näyttelykertomuksista sekä terveystilastoista, kaikista tuoreimmat tiedotkin on huomioitu.

Saksanseisojakerhon kotisivujen tietokannasta löydät kaikki Saksanseisojakerhon jäsenten pentuvälitykseen ilmoittamat urostiedustelut, astutukset ja pentueet. Ohessa on linkki tähän SSK:n pentuelistaan.

Pennunottajan kannattaa käydä lukemassa SSK:n tietokannasta näiden koirien koe- ja näyttelykertomukset. Ohessa on suora linkki Saksanseisojakerhon kotisivuilta löytyvään tietokantaan. Tietokantasivulla voi kirjoittaa tyhjään kenttään koiran nimen tai rekisterinumeron (ilman lonkkatuloskirjainta lopussa), minkä jälkeen aukeaa koiran oma sivu. Koiran sivulla on linkit koe- tai näyttelykertomuksiin, jotka aukeavat yksi kerrallaan.

Osassa jalostusyhdistelmistä on käytetty saksalaisia jalostusuroksia. Saksassa pitkäkarvaiselta saksanseisojalta vaaditaan monipuoliset näytöt ennen jalostukseen hyväksymistä. Tarkempaa tietoa saksalaisista kokeista ja jalostusvaatimuksista löytyy pitkäkarvaisen saksanseisojan jalostuksen tavoiteohjelmasta.

2-kuukautinen Jahtiladyn Galaxi