-

takaisin

SSK:n vuosikokouksessa juhlitaan pitkäkarvaisia!

Pitkäkarvaisilla oli huippusyksy 2015. Lukuisten hienojen koepalkintojen lisäksi pitkäkarvaisille on tulossa peräti neljä Saksanseisojakerhon käyttöjalostuspalkintoa sekä mitä ilmeisimmin myös voittajataulu! SSK:n vuosikokouksessa jaettavan pronssisen käyttöjalostuspalkinnon ovat ansainneet jälkeläistensä näyttöjen perusteella Taikasuon Unna, tyttärensä Irina, Cera vom Frochtmannshof ja puolisisarensa Danni vom Frochtmannshof. Lisäksi Kimma on ilmeisesti saamassa kaikkien rotujen parhaan voittajaluokan koiran palkinnon, joka lasketaan kahden parhaan koetuloksen keskiarvosta.

Tämä kaikki edellyttää hiukan juhlimista, eikö vain?

Tähän tarjoutuu mainio tilaisuus hotelli Nuuksiossa Espoossa 16.-17.4. Saksanseisojakerhon vuosikokousviikonloppuna. Lauantai on jalostuspäivä hyvien luennoitsijoiden johdolla ja jatkuu rotukokouksella klo 16.30. Rotukokouskin on tavanomaista juhlavampi. Siellä jaetaan Pitkäkarvakerhon muistotaulut kaikille kerhon jäsenten omistamille VOI1- ja KVA-koirille (entisille ja nykyisille).

Jotta voimme juhlia ihan omalla porukalla, Pitkäkarvakerho on varannut yhteisillallisen jälkeen hotellin rantasaunan, (kaksi erillistä saunaa ja yhteinen oleskelutila). Hotelliyöpymistä tämä monelle tarkoittaa, mutta tingittyyn huonehintaan kuuluu myös lauantain illallinen. (Huonetta varatessa pitää mainita Saksanseisojakerho). Nyt joukolla mukaan juhlimaan!

Ja samalla tietysti vaikuttamaan vuosikokouksessa. Vuosikokous on sunnuntaina klo 10 alkaen. Asialistalla on mm. Saksanseisojakerhon uuden puheenjohtajan valinta ja hallituksen jäsenten valintoja. Saija on erovuorossa ja lupautunut ehdolle jatkamaan hallituksessa.

Hotellivaraukset kukin hoitaa itse (Hotelli Nuuksio puh. 09-867971), mutta iltajuhlaan osallistumisesta olisi hyvä kertoa etukäteen s-postilla Markku Parviaiselle: markku.parviainen(at)viesti.net. Rantasaunan vuokrasta peritään osallistujilta 10 euroa/hlö, loput maksaa Pitkäkarvakerho.