takaisin

HIENO KOEKAUSI 2015-2016

Kulunut syksy on ollut todella hieno koerintamalla kaikissa koeluokissa! Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja kiitos työstä rodun eteen.

Voittajaluokassa Kimma ja Tetrikorven Brigitte ovat yltäneet kahteen VOI1-tulokseen. Uuden käyttövalion saanti rotuun alkaa olla lähellä! Kimman ykkösistä toinen oikeutti Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuteen.

Ensi syksynä voittajaluokkaan osallistuu sitten useampikin pitkäkarvainen, sillä avoimessa luokassa 1. palkintoon on yltänyt viisi koiraa: Jahtiladyn Harold, Schnepfenjäger’s Cora, sisarukset Varvikkovuoman Ruska ja Remu sekä Taikasuon Edi.

Nuorten luokassa NUO1-palkinnon sai neljä koiraa: Gitta vom Rötelstein, Ajax vom Heiligenholz, Westfalen’s Dana ja Ben vom Angerln. Ajax onnistui Junkkarissa ja pääsi loppukilpailuun.

Nuorten luokan kakkospalkinnon sai neljä koiraa. Kimman pennuista Lara, Loimu ja Lyyli ovat saaneet NUO2-palkinnon, samoin Armi vom Heiligenholz, joka on yltänyt myös AVO2-tulokseen. Syksyn aikana AVO2-palkinnon saivat Armin lisäksi Janita vom Frochtmannshof, Westfalen’s Dana ja Gitta vom Rötelstein. Voittajaluokassa Jahtiladyn Fatzeriina palkittiin VOI2-tuloksella.

AVO3-palkinnon on saanut viisi koiraa: Tetrikorven Aamortti, Jahtiladyn Humu, Taikasuon Eve sekä Tetrikorven Brilla ja Broidi.

Saksanseisojakerhon jalostusrekisteriin ovat nousseet Varvikkovuoman Ruska, Jahtiladyn Harold ja Armi vom Heiligenholz. Armi vom Heiligenholz ja Gitta vom Rötelstein saavuttivat Saksassa jalostuskelpoisuuden suoritettuaan VJP- ja HZP-kokeet sekä osoitettuaan haukkuenajotaipumuksensa ja petoeläinkovuutensa. Lisäksi Oona von Buchheim suoritti VJP-kokeen.


Pohjois-Pohjanmaan piirinmestari Kimma.


Tetrikorven Brigitte on saanut kaksi VOI1-palkintoa.


AVO-luokan ykkösputken aloitti Jahtiladyn Harold.


Ykkösputkea jatkoi heti seuraavana viikonloppuna Schnepfenjäger's Cora.


Myös Varvikkovuoman Ruska nousi voittajaluokkaan.


Taikasuon Edi ylsi AVO1-palkintoon.


Varvikkovuoman Remu nousi konjakki-luokkaan.


Gitta vom Rötelstein on saanut tuloksia sekä Suomesta että Saksasta.


Pohjoisen poika Ajax vom Heiligenholz menestyi Junkkarissa.


Jahtiladyn Fatzeriina on VOI-luokan koira ja nuori Westfalen’s Dana onnistui jo AVO-luokassakin.


Armi vom Heiligenholz nousi sekä Suomen että Saksan jalostusrekisteriin.


Janita vom Frochtmannshof on saanut AVO2-palkinnon.


NUO1-koirien joukkoa jatkoi vuoden 2016 puolella Ben vom Angerln.