takaisin

Kesäpäivät 2024

Pitkäkarvakerhon perinteiset Kesäpäivät järjestetään 14.-16.6. Ylivieskassa Saksanseisojakerhon erikoisnäyttelyn yhteydessä.

Kerholaisia varten on varattu Metsäperän Metsästysseuran omistama Teikon tupa,
jossa on makuupaikkoja 15 hengelle. Teikon tuvasta on tarkemmat tiedot
Metsäperän Metsästysseuran nettisivuilla.

Kesäpäivien ohjelmassa on mm. perjantaina kerhon haulikkomestaruuskilpailu Nivalassa compak sporting -radalla. Kisassa ammutaan kolme kierrosta compakia, joista kaksi parasta kierrosta lasketaan tulokseen. Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen Oy tulee esittelemään aseita ja koeammuntaan on mahdollisuus. Asko Kukkonen Suomen Jousimetsästäjäin Liitosta esittelee jousimetsästystä.

Lauantaina suurin osa päivästä vietetään näyttelyssä, jonka yhteydessä on mahdollisuus osallistua SSK:n toko-kilpailuun ja myös suorittaa vesityökoe. Lisäksi ohjelmassa on tietysti mukavaa yhdessäoloa, saunomista, grillausta sekä osanottajien toiveiden mukaan tekemistä niin ihmisille kuin koirillekin.

Ilmoittautumiset Kesäpäiville Suvi Lahtiselle 15.5. mennessä sähköpostiin ponttolahtinen@gmail.com tai puhelimeen 0405714322.

Ilmoittautuminen näyttelyyn 27.5./3.6. mennessä. Tarkemmat tiedot erikoisnäyttelystä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät alla olevista linkeistä:
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2024
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2024 - Facebook
Netti-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vesityökokeeseen tapahtuu SSK:n tietokannan kautta! Lisätietoa saa koetoimitsijalta.
Ilmoittautuminen vesityökokeeseen