takaisin

KESÄPÄIVÄT 2024

Pitkäkarvakerhon perinteiset Kesäpäivät järjestetään 14.-16.6. Ylivieskassa Saksanseisojakerhon erikoisnäyttelyn yhteydessä.

Meille on varattu Metsäperän Metsästysseuran omistama Teikon tupa. Teikon tuvasta on tarkempaa tietoa Metsäperän Metsästysseuran nettisivuilla. Asuntovaunut ja -autot mahtuvat oikein hyvin pihaan, mutta sähköpaikkoja ei ole. Majapaikassa ei ole erillisiä huoneita, vaan yläkerrassa on yksi isompi tila, jossa sängyt.

Ohjelmassa on tietysti mukavaa yhdessäoloa, saunomista, grillausta sekä osanottajien toiveiden mukaan touhuilua koirien kanssa.

Lauantaina päivällä käydään porukalla näyttelyssä, sekä osallistujina että katsojina. Näyttelyn yhteydessä on mahdollisuus suorittaa vesityökoe syksyä varten ja myös osallistua SSK:n toko-kilpailuun.
Toko-kisan säännöt

Ilmoittautumiset Kesäpäiville Suvi Lahtiselle 22.5. mennessä sähköpostiin ponttolahtinen@gmail.com tai puhelimeen 0405714322.

Ilmoittautuminen näyttelyyn 27.5./3.6. mennessä. Tarkemmat tiedot erikoisnäyttelystä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät alla olevista linkeistä:
Netti-ilmoittautuminen näyttelyyn
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2024 - nettisivut
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2024 - Facebook

Ilmoittautuminen vesityökokeeseen tapahtuu SSK:n tietokannan kautta. Lisätietoa saa tarvittaessa koetoimitsijalta.
Ilmoittautuminen vesityökokeeseen

Lisäksi ohjelmassa on mm. perjantaina haulikkomestaruuskilpailu Nivalassa compak sporting -radalla. Kisassa ammutaan kolme kierrosta Compakia, joista kaksi parasta kierrosta lasketaan tulokseen.
Haulikkomestaruuskisa - Kisakutsu ja lisätietoa