takaisin

Kesäpäivät 2023

Perinteiset kesäpäivät järjestetään tänäkin vuonna Saksanseisojakerhon erikoisnäyttelyn yhteydessä. Näyttely on lauantaina 17.6.2023 Vuokatissa, mutta Kesäpäiviä vietetään koko viikonloppu.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy 25.5.2023. Tarkemmat tiedot erikoisnäyttelystä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät alla olevien linkkien takaa:
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2023
Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 2023 - Facebook
Ilmoittautuminen erikoisnäyttelyyn

Kesäpäivien majoitusta varten olemme varanneet yhden paikallisen metsästysseuran majan Teerituvan (vanha kyläkoulu). Teeritupa on omassa rauhassaan ja sieltä on matkaa Vuokattiin 25 km, eli etäisyys näyttelypaikalle ei ole pitkä. Majoituksen hinta tulee olemaan edullinen, mutta infoamme tästä vielä tarkemmin, kunhan osallistujien määrä alkaa olla selvillä. Majoituksesta löytyy sauna, keittiö ja juokseva vesi. Majoitustilaa Teerituvalla on 20 hengelle, erikokoisissa huoneissa. Piha-alueelle mahtuu kuitenkin myös matkailuautoilla. Ja kauniissa maisemissa telttailukaan ei ole hullumpi vaihtoehto

Erikoisnäyttelyn yhteydessä voi lauantaina 17.6. suorittaa vesityökokeen. Ilmoittautuminen tapahtuu SSK:n tietokannan kautta! Lisätietoa saa koetoimitsijalta.
Ilmoittautuminen vesityökokeeseen

SSK:n ampumakilpailu järjestetään Kajaanissa jo perjantaina 16.6. klo 15-20 non-stoppina. Ilmoittautumiset 13.6. mennessä.
Lisätietoa ampumakilpailusta

Ilmoittautumisia Kesäpäiville ottaa vastaan Katja Valtonen sähköpostilla
katja.valtonen91@gmail.com

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE KERHOLAISILLE!!