takaisin

Kesäpäivät 2015

Suomen Pitkäkarvakerhon Kesäpäiviä vietetään 12.–14.6. Isossakyrössä. Kesäpäivät järjestetään jälleen Saksanseisojakerhon Saksanseisojakerhon erikoisnäyttelyviikonloppuna. Kesäpäivien majoituspaikkana on komea Vuoressalon tila, parinkymmenen kilometrin päässä Laihian erikoisnäyttelypaikasta.

Viikonlopun ohjelmassa on vesikoeharjoittelua, leikkimielinen noutokisa sekä tietenkin saunomista, grillausta ja mukavaa yhdessäoloa!

Lisäksi käydään lauantaina Saksanseisojakerhon erikoisnäyttelyssä, jonka yhteydessä on myös mahdollista osallistua vesityökokeeseen sekä SSK:n tottelevaisuus- ja ampumakisoihin. Toivottavasti saamme näyttelyyn jälleen hyvän kattauksen rotumme edustajia! Parina viime vuonna on käyty porukalla ampumassa haulikkokisoissa, ja hauskaa on ollut.

-

Majoituspaikka Vuoressalo on upea maalaistalokokonaisuus. Päärakennus, aitta ja talli on kunnostettu vanhaan tyyliin juhla- ja majoituspaikoiksi. Pihapiirissä on lisäksi iso, uusi hirsisauna. Majoituksen hinta/hlö tarkentuu tuonnempana, kunhan suunnilleen selviää osallistujamäärä. (Majoituksesta osan maksaa Pitkäkarvakerho, ja loppusumma jaetaan osallistujien kesken.)

Lisätietoa Kesäpäivistä saat Joni Risteeltä, joka myös ottaa vastaan ilmoittautumiset: puh. 045-1113102.

Ei muuta kun kalenterit esiin ja ilmoittautumaan! Tiedossa on jälleen hieno pitkisviikonloppu!

Ilmoittautuneille lähetetään lähempänä Kesäpäiviä sähköpostitse tietoa tarkemmasta aikataulusta ja käytännön järjestelyistä.

-