-

takaisin

Esitys Jalostuksen tavoiteohjelmaksi 2016-2020

Pitkäkarvaisen saksanseisojan nykyisen PEVISA-ohjelman (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustusohjelma) viisivuotiskausi päättyy 31.12.2015. Samalla päivitetään rotumme Jalostuksen tavoiteohjelma (JTO). Sovitut jalostuksen suuntaviivat ovat sitten voimassa taas seuraavat viisi vuotta. JTO on laaja tietopaketti pitkäkarvaisesta saksanseisojasta rodun harrastajien ja rodusta kiinnostuneiden käyttöön.

Esitys rotumme uudeksi JTO:ksi on nähtävillä jäsenistön tutustuttavaksi ja kommentoitavaksi Saksanseisojakerhon sivuilla:
http://www.saksanseisojakerho.fi/images/stories/pdf/jto_pitkakarvainen_saksanseisoja_2015.pdf

(Uusin päivitetty JTO)

Linkit JTO:n liitteisiin:
* LIITE 1
* LIITE 2
* LIITE 3
* LIITE 4
* LIITE 5
* LIITE 6

JTO laaditaan Kennelliitton jalostustieteellisen toimikunnan mallirungon ja ohjeiden pohjalta. JTO:n on koonnut rotujärjestö SSK:n rotuyhteyshenkilö Saija Suomaa. Palaute ja mahdolliset muutosehdotukset osoitteeseen: saija.suomaa(at)netti.fi

JTO käydään läpi ennen Saksanseisojakerhon vuosikokousta järjestettävässä rotukokouksessa 25.4.2015 Jyväskylässä. Rotukokouksen päätösten pohjalta teemme esityksen rotumme uudesta JTO:sta Saksanseisojakerhon vuosikokouksen hyväksyttäväksi. Kennelliitton jalostustieteellisen toimikunnan hyväksymisen jälkeen JTO on voimassa PEVISA-kauden 1.1.2016–31.12.2020.